Διαβάστε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

 • Εμφυτεύματα

  Τα εμφυτεύματα αποτελούν το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα της σύγχρονης οδοντιατρικής. Είναι μία δεύτερη ευκαιρία για ασθενείς να αποκτήσουν ξανά δόντια που έχουν απολέσει.

  Είναι βίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο που προσομοιάζουν τις ρίζες των δοντιών και βιδώνονται μέσα στο οστό της γνάθου.

  Η χειρουργική αυτή διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γναθοχειρουργό με τοπική αναισθησία. Μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος  ο ασθενής μπορεί να συνεχίσει φυσιολογικά τις δραστηριότητες της ζωής χωρίς περιορισμούς όπως ακριβώς και μετά από μία απλή εξαγωγή δοντιού.

  Τα εμφυτεύματα έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας και μπορούν να εφαρμοστούν για να καλύψουν μεμονωμένες στεφάνες, γέφυρες, ακόμη και για τη στήριξη ολικής οδοντοστοιχίας.

 • Λεύκανση Δοντιών

  Με την εξέλιξη της οδοντιατρικής και έχοντας πλέον λύσει τα περισσότερα λειτουργικά προβλήματα των δοντιών και της γνάθου οι ασθενείς αναζητούν λύσεις για να αποκτήσουν ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο.

  Η λεύκανση δοντιών είναι μία ανώδυνη και γρήγορη μέθοδος με την οποία θα δείτε άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα

 • Αισθητική οδοντιατρική

  Με την εξέλιξη της οδοντιατρικής και έχοντας πλέον λύσει τα περισσότερα λειτουργικά προβλήματα των δοντιών οι ασθενείς αναζητούν λύσεις για να αποκτήσουν ένα ομορφότερο χαμόγελο. Γι’ αυτό το λόγο η αισθητική οδοντιατρική εξελίσσεται διαρκώς με νέα υλικά και νέες μεθόδους.

  • Όψεις ρητίνης
  • Όψεις πορσελάνης

  Τα αισθητικά προβλήματα που συναντάμε πιο συχνά είναι:

  • Αραιοδοντία (κενά ανάμεσα στα δόντια).
  • Έντονες δυσχρωμίες δοντιών.
  • Μερικώς στραβά δόντια.
  • Σε δόντια με δυσανάλογα μεγέθη
  • Σε περιπτώσεις μερικών καταγμάτων

  Σε περιπτώσεις όπου οι ασθενείς επιθυμούν εκθαμβωτικό λευκό χαμόγελο.
  Διαβάστε περισσότερα

 • Προσθετική Δοντιών: Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, στεφάνες και Γέφυρες

  Οι στεφάνες ή αλλιώς θήκες δοντιών είναι οι αποκαταστάσεις οι οποίες προστατεύουν κατεστραμμένα η σπασμένα δόντια. Με την τοποθέτηση της στεφάνης τα κατεστραμμένα δόντια ενδυναμώνονται και αποκαθίσταται η αισθητική και  η λειτουργικότητά τους. Κατασκευάζονται από μέταλλο και πορσελάνη ή μόνο από πορσελάνη.

  Γέφυρες:
  Η γέφυρα χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ενός ή και περισσότερων απολεσθέντων δοντιών ανάμεσα σε  φυσικά δόντια. Οι γέφυρες κατασκευάζονται από μέταλλο και πορσελάνη ή μόνο πορσελάνη.

  Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις:
  Οι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις αποτελούν μία σημαντική εξέλιξη της σύγχρονης οδοντιατρικής και υπερτερούν σε θέματα αισθητικής σε σχέση με τις συνήθεις μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις. Αφορούν στεφάνες ή γέφυρες οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά από πορσελάνη είναι εξαιρετικής αντοχής  και πλήρως βιοσυμβατά. Μπορούν να αποκαταστήσουν πρόσθια και οπίσθια δόντια.
  Διαβάστε περισσότερα

 • Εμφράξεις (Σφραγίσματα)

  Αρκετά συχνά  ένα τμήμα του δοντιού μπορεί να σπάσει από ατύχημα ή να καταστραφεί από τερηδόνα. Και στις δύο περιπτώσεις το κατεστραμμένο κομμάτι του δοντιού αφού απομακρυνθεί  η κοιλότητα του δοντιού αποκαθίσταται με έμφραξη (σφράγισμα). Διαβάστε περισσότερα

 • Ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση)

  Ενδοδοντική θεραπεία ή απονεύρωση είναι η διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται ο κατεστραμμένος νεκρός ιστός (το νεύρο)  του δοντιού  και η ρίζα του δοντιού μορφοποιείται με μικρά εργαλεία σε σχήμα και μέγεθος καρφίτσας. Αφού καθαριστεί το εσωτερικό του δοντιού από τα μικρόβια στη συνέχεια αποφράσσεται με ειδικό υλικό για να μην μπουν ξανά μικρόβια στο εσωτερικό του.

  Η διαδικασία της ενδοδοντικής θεραπείας γίνεται κατόπιν τοπικής αναισθησίας και συνεπώς είναι ανώδυνη. Πόνος μπορεί να εμφανιστεί ενδιάμεσα στα ραντεβού της θεραπείας και είναι εύκολα ανεκτός.

  Με το πέρας της ενδοδοντικής θεραπείας το δόντι πρέπει να καλυφθεί με προσθετική στεφάνη.

 • Θεραπεία Ουλίτιδας

  Η θεραπεία της ουλίτιδας περιλαμβάνει  αφαίρεση της τρυγίας (πέτρα) από τα δόντια και οδηγίες προς τον ασθενή για καλή στοματική υγιεινή. Διαβάστε περισσότερα

 • Θεραπεία Περιοδοντίτιδας

  Τι είναι η περιοδοντίτιδα:
  Περιοδοντίτιδα ονομάζεται η χρόνια και προοδευτικά επειδεινούμενη  φλεγμονή  των ιστών που στηρίζουν και περιβάλλουν τα δόντια(ούλα, οστό της γνάθου, το περιρίζιο). Είναι σοβαρότερη της ουλίτιδας και αν δεν αντιμετωπιστεί θα οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών .

  Η περιοδοντική θεραπεία για να έχει επιτυχία απαιτείται η συνεργασία του ασθενή και η σχολαστική τήρηση των κανόνων στοματικής υγιεινής. Διαβάστε περισσότερα